Interview met Radisson Blu Hotel Brugge voucher winnares mevrouw Gina Vanneste

“Dit is een primeur!”

Bij de Belgium Tourist Awards #WHATSUP 2021 kwamen vier winnaars naar voren: Malta in de categorie ‘Beste land’, Tirol als ‘Beste regio’, Krakau als ‘Beste stad’ en opnieuw Malta als ‘Algemene bestemming’. De wedstrijd liep van 1 juli 2021 tot en met 30 juli 2021, in totaal 6630 mensen hebben gestemd voor de kandidaten-bestemmingen.

De stemmers konden zelf ook een prijs winnen: een exclusieve voucher voor een weekend verblijf voor twee in het Radisson Blu Hotel Brugge. Winnares werd mevrouw Gina Vanneste uit Bellegem-Kortrijk. Ze reageert enorm blij: “Ik heb nog nooit iets gewonnen in mijn leven, dit is een primeur”.

TOERISTISCHE ACTIVITEITEN

Gina Vanneste vertelt ons haar visies en ervaringen als toerist. Ze heeft veel gereisd en noemt zichzelf een avontuurlijke toeriste. Ze denkt met plezier terug aan haar verblijf in het Radisson Blu Resort & Spa, Ajaccio Bay in Corsica. “Het Radisson Hotel in Corsica is erg groot en prachtig gelegen aan de kust.” Wat vindt ze leuk aan accommodaties? ‘Ik hou van een hygiënisch hotel, vriendelijk personeel, met zwembaden en sauna of hamam”.

AVONTURIER

Ze vertelt hoe ze haar avonturen begon op 20-jarige leeftijd, toen ze besloot om naar Kenia en de Ngorongoro krater in het noorden van Tanzania te reizen. Ze was geïnspireerd door het lezen van de boeken van Dian Fossey, een primatologist uit de Verenigde Staten. Gina heeft veel landen bezocht, waaronder Frankrijk, Spanje, Brazilië,… En ze bezocht Costa Rica backpackend, waar ze verbleef in tuinhuizen en caravans. Ze houdt van skiën, fietsen, wandelen,…

TOEKOMSTIGE BESTEMMINGEN

Wanneer we haar vragen naar haar mening over de winnaars van de wedstrijd, vertelt ze dat Malta op haar wenslijst staat van plaatsen om te bezoeken. Haar vrienden en een koppel van het kerkkoor vertelden haar dat ze zowat 10 dagen nodig zal hebben in Malta, genoeg tijd om het hele eiland te zien dat rijk is aan geschiedenis en cultuur. Ze wil ook graag Krakau bezoeken, zoals ze zegt: “Ik hou van het Oosten … Ik vind het leuk omdat ik eerder een beetje Russisch heb geleerd.” Ze houdt ook van Tirol: “vanwege de bergen, de meren, het eten, de hotels.” Mevrouw Vanneste zegt dat ze van cultuur en geschiedenis houdt en van plan is om Tibet, Zuid-Afrika en de Azoren te bezoeken. Heeft ze tips om te reizen in deze tijden van de coronavirus pandemie? “Wees voorzichtig tegenwoordig en laat je vaccineren om te beschermen tegen het coronavirus.”

Wedstrijd

Stemmers konden een weekend verblijf voor twee personen winnen in hotel Radisson Blu Hotel in Brugge.

In de wijk ‘Nieuw Brugge’ niet ver van het station vind je Radisson Blu Hotel Brugge. Het hotel ligt op slechts een korte loopafstand van het pittoreske stadscentrum van Brugge. Het is een prachtige moderne uitvalsbasis om de stad te bezoeken. Op de 12de verdieping bieden de rooftop zalen alle mogelijkheden voor meetings, trouw- of communiefeesten en recepties.

Radisson Hotel Group: voortbouwend op haar sterke Scandinavische oorsprong werd Radisson Hotel Group marktleider in hotels en gastvrijheid. De verschillende merken zoals ondermeer Radisson Blu en Radisson RED bieden elk hun eigen ervaringen aan de hotelgasten. Design en innovatie vormen de kern, maar ook aandacht voor lokale producten en gerechten, unieke locaties en een actief sociaal leven.


August 2021 – Copyright Belgian Tourist Awards – All rights reserved

%d bloggers like this: