Lezerswedstrijd met Radisson Hotel Group

Elk moment telt voor Radisson Hotel Group

Radisson Hotel Group is één van de grootste en meest dynamische hotelketens ter wereld. De groep telt negen verschillende hotelmerken verspreid over 1500 locaties. Het doel is simpel: je verwennen zoals je verwend wil worden in een veilige omgeving. Of je nu in een Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson of Country Inn & Suites by Radisson verblijft: je beleeft gegarandeerd een zalige tijd in een veilige omgeving. Radisson Hotel Group vertrouwt op zijn merkbelofte: Every Moment Matters. Toerisme heeft de kracht om betekenisvolle momenten te creëren tussen mens en gemeenschap.

Yes I can

De hotelgast staat steeds centraal: Radisson Hotel Group investeert voortdurend in nieuwe hotels en renoveert de verouderde vestigingen. Ze hameren op hun Yes I can spirit op het vlak van gastvrijheid, dankzij het talent en de fijne werksfeer onder de werknemers. Het bedrijf brengt diversiteit met een eenduidige visie: alles is mogelijk. Deze werkwijze creëert een band van vertrouwen in combinatie met een open en directe interactie.

Veiligheid van gasten en medewerkers voorop

De veiligheid van gasten en medewerkers stond voor Radisson Hotel Group altijd al voorop. Maar sinds 2020 net nog dat tikkeltje meer. De Groep zette zich de afgelopen maanden dan ook op verschillende manieren in om veilig reizen mogelijk te maken. 

Op sectorniveau speelde Radisson Hotel Group vorig jaar een leidende rol bij de ontwikkeling van de WTTC Safe Travel Guidelines, een wereldwijd raamwerk dat intussen door meer dan 200 bestemmingen wordt gebruikt om een veilige terugkeer naar het bedrijfsleven, reizen en consistentie in de sector te creëren en garanderen. 

In de lente van 2020 stelde Radisson Hotel Group zijn Radisson Hotels Safety Protocol op, een uitgebreide reeks protocollen (20 en 10 stappen) voor vergaderingen en evenementen. Radisson Hotel Group werkt hiervoor samen met SGS. 

Daarnaast lanceerde de Groep als een van de eerste hotelketens hybride kamers en vergaderoplossingen. Dit aanbod was al in ontwikkeling voor de pandemie, maar de infrastructuur werd versneld uitgerold en geïnstalleerd, zodat er een antwoord geboden kon worden aan de veranderende marktbehoeften. 

Tot slot was de Groep de eerste hotelketen die een uitgebreid COVID-19 testprogramma en een snelle testservice lanceerde in zijn EMEA-portfolio voor deelnemers aan vergaderingen en evenementen om zo een snelle en veilige terugkeer naar zakelijke bijeenkomsten en evenementen te vergemakkelijken.

Succes bij Belgische toeristen

In België is Radisson Hotel Group sterk aanwezig met 15 hotels en meer dan 2000 kamers, zowel in gebruik als in ontwikkeling. Je kan overnachten in één van de hotels in Brussel, Antwerpen, Berchem, Luik, Hasselt, Leuven en Brugge. 

Het hoofdkantoor van de regio Europa, Midden-Oosten, Afrika en Rusland (EMEA) bevindt zich sinds 1989 in Brussel. Meer dan 700 werknemers – van hotel tot kantoor – staan elke dag klaar om de volgende hotelgast te verwennen met een topverblijf.

De mission statement van Radisson Hotel Group is Every Moment Matters. Het is meer dan een handtekening, het is de manier waarop de Groep de hotel business aanpakt en wie ze zijn. Meer dan 100.000 medewerkers werken wereldwijd elke dag aan deze overtuiging. Want wie is niet op zoek naar een memorabel verblijf?

Waarom Radisson Hotel Group?

Radisson Hotel Group is één van de meest innovatieve bedrijven in de toeristische industrie. Ze zijn leiders in de digitale wereld, waarbij ze de laatste technologieën hanteren om de ervaring van elke hotelgast te verbeteren. Ze geloven dat elke moment telt: de focus ligt steeds weer op klantentevredenheid.

Radisson Hotel Group is ook een geëngageerd bedrijf en dat vertaalde zich het afgelopen jaar onder meer in het openstellen van hotels om huisvesting en ondersteuning te bieden aan mensen werkzaam in de zorgindustrie. Tal van medewerkers hebben zich het afgelopen jaar ingezet voor hun gemeenschap door vrijwilligerswerk te verrichten. En onlangs financierde en leverde de Groep 100 zuurstofconcentrators aan zijn hotels in Indië om teamleden, hun families en lokale gemeenschappen te helpen.

Tot slot ontwikkelt Radisson Hotel Group zich met oog voor duurzaamheid.  De groep maakt 100% CO2-neutrale meetings mogelijk wereldwijd – zonder kosten voor de klant –  en stellen zich tot doel wereldwijd het gebruik van wegwerpplastics te verminderen.


Wie stemt, maakt kans om te winnen! 

Alle stemmers kunnen deelnemen aan onze exclusieve wedstrijd. Je kan een luxe weekend voor 2 personen winnen in hotel Radisson Blu Hotel BruggeVul na het stemmen onze wedstrijdvragen in, misschien win jij het luxe weekend! Veel succes!

Radisson Blu Hotel Brugge: hedendaags comfort op wandelafstand van het centrum van Brugge

In de wijk ‘Nieuw Brugge’ niet ver van het station vind je Radisson Blu Hotel Brugge. Het hotel ligt op slechts een korte loopafstand van het pittoreske stadscentrum van Brugge. Het is een prachtige moderne uitvalsbasis om de stad te bezoeken. Op de 12de verdieping bieden de rooftop zalen alle mogelijkheden voor meetings, trouw- of communiefeesten en recepties.

Het Radisson Blu Hotel in Brugge werd in 2018 nieuw gebouwd en heeft 109 kamers of suites. Er zijn vijf kamertypes: standaard, familie, superior, premium en suite. Elke kamer is ontworpen met rustgevende kleuren en natuurlijke materialen. De uitrusting biedt hedendaags comfort zoals TV, gratis WiFi, kluis, koffie- en theefaciliteiten, regendouche, mini-bar, haardroger en een stoomstrijkijzer en strijkplank. Vanuit vele kamers heb je een prachtig uitzicht over de stad. 

Aster Baert is Cluster Sales Executive en somt de troeven van het hotel op: “Naast de prachtige kamers en meeting faciliteiten scoren we ook met de uitstekende bereikbaarheid zowel met het openbaar vervoer als met de auto, onze budgetvriendelijke parking, het fietsverhuur, de Brugse sfeer binnenin het hotel en natuurlijk dat alles nieuw is. Daarnaast hebben we een uniek aanbod gericht op de integrale reis van de gast zoals een uitgebreid ontbijt, de flexibiliteit om vroeg in- en laat uit te checken, enzomeer.”

Het culinaire restaurant ‘The Black Swan’ op de benedenverdieping werd uitgebreid met een ruim terras met windschermen. Hier bereidt de chef een select aanbod van lokale en internationale gerechten –geserveerd met een glimlach – . In de nabije toekomst plant het hotel ook diverse nieuwe events, zoals bijvoorbeeld de luxe brunch. Tijdens het Europees Voetbalkampioenschap in juni-juli 2021 richt men een ‘Rode Duivels’ zaal in met live matchen en personeel in duivel-tenue!


June 2021 – Copyright Belgian Tourist Awards – All rights reserved

%d bloggers like this: